AZ AKTUÁLIS TERMÉKEINK MEGVÁSÁROLHATÓK A WEBÁRUHÁZUNKBAN: www.benkeerikaszappan.hu

2013. november 13., szerda

Ajakbalzsam - tégelyes

Tégelyes ajakbalzsam színezett és színtelen verzióban.


A méhviasz a legismertebb és legnemesebb állati eredetű viasz, melyből a legkiválóbb természetes kozmetikumok és környezetbarát felületkezelő anyagok készíthetők házi körülmények között is. A natúr kozmetikumok esetében az emulzió testesebb, sűrűbb állagának eléréséhez konzisztencianövelőket lehet használni. A méhviasz egy ilyen természetes konzisztencianövelő, illetve gyenge emulgeáló tulajdonsággal is rendelkezik, ezért számos natúr kozmetikum recept összetevői között megtalálható. Összetételében számos és változatos kémiai anyag szerepel: zsíros alkoholok, színező anyagok, cerolein, A-vitamin, baktériumfejlődést gátló anyagok, stb. A bőrre gyakorolt hatása: puhává, feszessé varázsolja,antiallergén, baktériumölő, gyulladáscsökkentő.

A sheavaj A-, E- és F-vitamint tartalmaz, gyulladásgátló hatású, nyugtatja, regenerálja, hidratálja a bőrt, gátolja a ráncok kialakulását, enyhíti a bőrbetegségek (ekcéma, pikkelysömör, bőrgyulladás, allergia) tüneteit.

A kakaóvaj védelmet nyújt a környezeti ártalmakkal szemben, lassítja a bőr öregedését (antioxidánsok hatása), a sérült bőrt regenerálja, hidratálja, puhítja, más hatóanyagok mélyebbre szívódnak be a segítségével.

Az E-vitamin antioxidáns, nedvességmegkötő, sejtmegújító hatású vitamin.

A színezett ajakbalzsamot alkannával (alkanna tinctoria, a báránypirosítónak is nevezett festőnövény) színeztük.
Összetétel: sheavaj, kakaóvaj, kókuszzsír, olívaolaj, méhviasz, E-vitamin, propolisz (alkanna).

Kb. 11 g, 650 Ft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése