AZ AKTUÁLIS TERMÉKEINK MEGVÁSÁROLHATÓK A WEBÁRUHÁZUNKBAN: www.benkeerikaszappan.hu

2014. november 17., hétfő

Gardénia szappan



A Monoï, vagy illatos olaj, polinéz nyelven "szent olaj", a Csendes-óceán déli részén található szigetek hagyományos terméke. A bennszülöttek így nevezték a kókusz olajat, miután áztatták benne a szigetvilág jellegzetes virágát, a Tiarét. Ezzel az eljárással az olaj magábaszívja a virág összes jellegzetes bőrlágyító és hidratáló tulajdonságát, de az érzékies illatát is, mely hozza az exotikus szigetek hangulatát.
Az őslakosok évszázadok óta használják a meleg, hideg, a sós tengervíz és a napsütés okozta bőrkárásodás ellen, de vallási szertartásokon, vagy az orvoslásban, különböző betegségek kezelésében is. Polinéziában szent olajként ismerik ezt a csodás, érzéki illatú olajat, amellyel ezt a szappant készítettem.

Az extra olajkeverék (olíva olaj, kókusz olaj, pálma olaj) vitaminokat (E-, A-, D- és K), ásványi anyagokat, antioxidánsokat tartalmaz, táplálja, nyugtatja a bőrt.
Különleges bőrápoló olajokkal gazdagítottam (sárgabarackmagolaj, argánolaj), ezért nagyon száraz, érzékeny, érett bőr ápolására is alklamas.

A sárgabarackmag olaj valamennyi bőrtípus számára ajánlott, különösen a száraz, érzékeny, gyulladásra hajlamos bőr kezelésében alkalmazzák. A bőr korai öregedési tüneteinek megelőzésére is alkalmas.

Az argán olaj kiegyensúlyozott, különleges összetételű a zsírsavszerkezete, hogy szinte minden bőrproblémára enyhülést hoz, legyen az extrém száraz, ekcémás bőr, vagy pikkelysömör, esetleg akné. Használatával halványodnak a bőrön lévő hegek, foltok. Sejtélénkítő, antioxidáns hatású, ezért az egyik legkedveltebb – ám luxus – anti aging alapanyag.

A sheavaj A-, E- és F-vitamint tartalmaz, gyulladásgátló hatású, nyugtatja, regenerálja, hidratálja a bőrt, gátolja a ráncok kialakulását, enyhíti a bőrbetegségek (ekcéma, pikkelysömör, bőrgyulladás, allergia) tüneteit.

A kecsketej Q10 koenzimet, több, mint 70 féle telítetlen zsírsavat tartalmaz. Alacsony olvadáspontja miatt már 37 C-on behatol a bőr mélyebb rétegeibe és könnyen felszívódik.
Természetes alfa-hydroxy (AHA) forrás, ami finoman hámlasztja a bőr fáradt felső rétegét és segíti a friss bőr képzését.
Magas az ásványi anyag és elektrolit tartalma, gyulladáscsökkentő hatású.


Összetevők: elszappanosított olívaolaj, kókuszolaj, pálma olaj és napraforgó olaj, kecsketej, sárgabarackmag olaj, argán olaj, Monoi de Tahiti esszenciális illóilaj, mica

INCI: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Caprae Lac, Sodium Sodium Palmate, Sodium Sunflowerate, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Argania Spinosa Oil, Monoi de Tahiti Essential Oil, CI77019

Kb. 100 g, 900 Ft


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése