AZ AKTUÁLIS TERMÉKEINK MEGVÁSÁROLHATÓK A WEBÁRUHÁZUNKBAN: www.benkeerikaszappan.hu

2015. július 31., péntek

Jojobaolajos szappan





Különleges olajok, különleges forma: ápoló szappan normál bőrtől az érzékeny, pattanásos, zsíros, gyulladt bőrig minden bőrtípusra.
Az illata az egzotikus orchideák, az illatcserje, a bergamot, a szantálfa és a pézsma buja keveréke.

Az különleges olajkeverék (olíva olaj, kókusz olaj, pálma olaj, rizskorpa olaj) vitaminokat (E-, A-, D- és K), ásványi anyagokat, antioxidánsokat tartalmaz, táplálja, nyugtatja a bőrt. Az ápoló hatást olyan különleges olajokkal fokoztuk, mint a jojoba olaj és a shea vaj, a krémes habzást ricinusolajjal fokoztuk.

A sheavaj A-, E- és F-vitamint tartalmaz, gyulladásgátló hatású, nyugtatja, regenerálja, hidratálja a bőrt, gátolja a ráncok kialakulását, enyhíti a bőrbetegségek (ekcéma, pikkelysömör, bőrgyulladás, allergia) tüneteit.

A jojoba olaj kiválóan erősíti a bőr védelmi funkcióit, megköti a nedvességet a bőr szarurétegében, növeli annak rugalmasságát. Figyelemreméltó tulajdonsága az is, hogy ellehetetleníti bizonyos mikroorganizmusok (pl. staphylococcus aureus, pseudomonas aeruginosa és a candida albicans) életfunkcióit, valamint például az akné kialakulásában szerepet játszó baktériumokét is.

A rizskorpa olaj telítetlen zsírsavakban gazdag, bőrápoló és bőrnyugtató hatású, kifejezetten száraz és érett bőrre.

A ricinusolaj hidratáló, nedvesítő hatású, enyhén csillapítja a gyulladásokat és viszketéseket, enyhén antimikrobiális hatású.

Az illata az egzotikus orchideák, az illatcserje, a bergamot, a szantálfa és a pézsma buja keveréke.

A cetil-alkohol telített zsíralkohol, fizikai tulajdonságai a viaszéhoz hasonlítanak. Keményíti a szappant, megnöveli az eltarthatóságát, stabilizálja a habot, enyhe emulgeáló, nedvességmegkötő hatása van.


Összetevők: víz, elszappanosított kókusz-, olíva-, pálma-, rizskorpa olaj, shea vaj, jojoba olaj, cetil-alkohol, glicerin*, ricinus olaj, parfümolaj, mica

Ingredients: Aqua, Sodium Cocoate, Sodium Olivate-, Sodium Palmate, Sodium Ricate, Sodium Shea Butterate, Sodium Cocoate, Cetyl Alcohol, Glycerin*, Sodium Castorate, Fragrance, CI 77019
* az elszappanosodási reakcióban természetesen keletkezik

Egyedi kézműves termék, méretben, színben minimális eltérések lehetnek.
Az ár 1 db szappanra értendő, a fotó csak illusztráció.



Kb. 100 g, 1290 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése