AZ AKTUÁLIS TERMÉKEINK MEGVÁSÁROLHATÓK A WEBÁRUHÁZUNKBAN: www.benkeerikaszappan.hu

2014. június 30., hétfő

Szőlőmagolajos szappan


A nagy érdelődésre tekintettel újra készítjül a Szőlőmagolajos szappant.


A hidegen sajtolt szőlőmag olaj gazdag bioaktív, antioxidáns anyagokban, bioflavonokban, telítetlen zsírsavakban, linolsavban (az F-vitamin egyik alkotója) klorofillban, könnyen emészthető és koleszterinmentes.
Hatékony kozmetikai szer: a bőr simaságát, rugalmasságát biztosítja, megelőzi korai öregedését, képes a kollagén szöveteket regenerálni, növekedésüket stimulálni, a petyhüdt bőr állapotát javítani. A bőrbe könnyen és gyorsan felszívódik, különösen alkalmas száraz, érett bőr ápolására.

Az extra olajkeverék (olíva olaj, kókusz olaj, napraforgó olaj, szőlőmag olaj) vitaminokat (E-, A-, D- és K), ásványi anyagokat, antioxidánsokat tartalmaz, táplálja, nyugtatja a bőrt.


A kecsketej Q10 koenzimet, több, mint 70 féle telítetlen zsírsavat tartalmaz. Alacsony olvadáspontja miatt már 37 C-on behatol a bőr mélyebb rétegeibe és könnyen felszívódik.
Természetes alfa-hydroxy (AHA) forrás, ami finoman hámlasztja a bőr fáradt felső rétegét és segíti a friss bőr képzését.
Magas az ásványi anyag és elektrolit tartalma, gyulladáscsökkentő hatású. 

sárgabarackmag olaj valamennyi bőrtípus számára ajánlott, különösen a száraz, érzékeny, gyulladásra hajlamos bőr kezelésében alkalmazzák. A bőr korai öregedési tüneteinek megelőzésére is alkalmas.


szőlőmagliszt hatékony kozmetikai szer a bőr simaságát, rugalmasságát biztosítja, megelőzi korai öregedését, képes a kollagén szöveteket regenerálni, növekedésüket stimulálni, a bőr állapotát javítani.

Az indiai citromfű   fertőtlenítő, antimikrobiális, dezodoráló, gyulladáscsökkentő és értágító. Külsőleg  kozmetikai bőrproblémák (pl. enyhébb lefolyású érbántalmak, cellulitis) kezelésére hasznosítják az olaj gyulladáscsökkentő és az erek állapotát kedvezően befolyásoló hatásait.  

Kb. 90 g, 800 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése