AZ AKTUÁLIS TERMÉKEINK MEGVÁSÁROLHATÓK A WEBÁRUHÁZUNKBAN: www.benkeerikaszappan.hu

2012. július 28., szombat

Ichtiolos szappan


Az ichtiol  tiroli bitumenes palák száraz desztillációjakor előállított, szervesszén vegyület, amely vízben oldható,  jótékony hatású kénszármazék.  

Kiváló redukáló szer, faggyúmirigy szabályozó, hámképző, fertőtlenítő, érösszehúzó, sebgyógyító és gyulladásgátló, nyugtató hatással.
A jól ismert csalánnal és teafaolajjal erősítettem a gyógyító tulajdonságait.
Pattanásos, aknés, gyulladásra hajlamos, szeborreás bőrre. Sebes fejbőrre is sampon helyett.


A csalán A kovasav-tartalma erősíti a kötőszöveteket, a körmöket, a hajhagymákat. Szabályozza  a faggyúmirigy működést.

A csalán macerátum alapú olajkeverék (olíva olaj, kókusz olaj, napraforgó olaj, ricinus olaj) vitaminokat (E-, A-, D- és K), ásványi anyagokat, antioxidánsokat tartalmaz, táplálja, nyugtatja a bőrt.

kecsketejsavó a legértékesebb kozmetikai cikkek egyik alkotója,  szépségápolásra és gyógykezelésre is  használják. Stabilizálja a bőr savak elleni természetes védőrétegét, a benne található tejsav fertőtleníti a bőrt.


teafaolaj az egyik legcsodálatosabb természetes antibiotikum, több mint 80 szerves alkotóelemből álló, tudományosan bizonyított gyógyító hatású kivonat. A teafaolaj kitűnő antiszeptikum, használata bőrgyulladás, égés és szúrás okozta sérüléseknél nagyon elterjedt. Nélkülözhetetlen a vagina fertőzése, pikkelysömör, arthritis panaszok esetén. Kitünően használható izom- és más fájdalom csökkentésére, az ínygyulladás és szájüreg daganatok, orrdugulás, bőrpír, torokgyulladás és számos gombás fertőzés kezelésére.


Kb. 90-95 g, 850 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése