AZ AKTUÁLIS TERMÉKEINK MEGVÁSÁROLHATÓK A WEBÁRUHÁZUNKBAN: www.benkeerikaszappan.hu

2014. március 24., hétfő

Aloe vera-zöldtea szappan





Az aloe verának fertőtlenítő (baktérium-, vírus- és gombaölő) és erős gyulladáscsökkentő hatást tulajdonítanak. Emellett antioxidáns szer, a sejtek anyagcseréjének élénkítését, a bőr sejtjeinek megfiatalítását, tisztító és méregtelenítő hatást is tulajdonítanak neki.
A sejtszövet-regeneráló, hámosító, keringésfokozó, immunrendszer erősítő hatása mellett vírusellenes, baktériumölő, gombaölő, gyulladáscsökkentő, vérzéscsillapító, fájdalomcsillapító hatását is igazolták.
Sejtregeneráló, ránctalanító, bőrmegújító, fiatalító hatása miatt kiválóan használható kozmetikai célokra. A regeneráló, sebgyógyító hatása jól érvényesül sérülések esetén is, pl. égés, vágás, horzsolás, harapás, műtét.
A gélt a saját nevelésű növényből nyertem ki, és az aloé vajat is ebből készítettem.

A zöld tea összehúzza a pórusokat, csökkenti a bőr zsírosságát. Hatóanyaga felveszi a versenyt egy másik, a a pattanások ellen gyakorta használt szerrel, ami a benzoyl-peroxid, de annál kevésbé szárítja a bőrt, és nem okoz viszkető tüneteket sem. Csökkenti a hormonok aktivitását a bőrben, a gyulladást gyakorlatilag megszünteti, méregtelenít. Eloszlatja a bőr egyenetlenségeit.

Összetevői révén javítja a bőr hidratáltságát és rugalmasságát. Magas antioxidáns tartalmú, ezért hatékony az érzékeny, gyulladt, pattanásos bőr kezelésében. Nem csak tünetileg kezel, hanem hatóanyagai révén segíti is a bőrt a méregtelenítésben, ami a megelőzés legfontosabb lépése.
Megoldást nyújthat a pikkelysömörre és a korpásodásra is.

Az ápoló olajkeverék (olíva olaj, kókusz olaj, napraforgó olaj, ricinus olaj) vitaminokat (E-, A-, D- és K), ásványi anyagokat, antioxidánsokat tartalmaz, táplálja, nyugtatja a bőrt.

A kecsketej Q10 koenzimet, több, mint 70 féle telítetlen zsírsavat tartalmaz. Alacsony olvadáspontja miatt már 37 C-on behatol a bőr mélyebb rétegeibe és könnyen felszívódik.
Természetes alfa-hydroxy (AHA) forrás, ami finoman hámlasztja a bőr fáradt felső rétegét és segíti a friss bőr képzését.
Magas az ásványi anyag és elektrolit tartalma, gyulladáscsökkentő hatású.

A zöld agyag gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben, mint pl. a szilícium, vas, magnézium, kalcium, kálium, nátrium, cink, szelén vagy a kobalt.
Tisztító, méregtelenítő, puhító, hámsejt eltávolító hatású. A 3-5 rétegű ásványi szerkezet minden más agyagnál erősebben vonzza magához a szennyeződéseket, így használata után a bőr megújult, puha és sima lesz. A zsíros, pattanásos bőrre rendkívül jótékony tisztító, gyulladáscsökkentő, méregtelenítő hatása miatt.
Az indiai citromfű fertőtlenítő, antimikrobiális, dezodoráló, gyulladáscsökkentő és értágító. Külsőleg kozmetikai bőrproblémák (pl. enyhébb lefolyású érbántalmak, cellulitis) kezelésére hasznosítják az olaj gyulladáscsökkentő és az erek állapotát kedvezően befolyásoló hatásait.

Kb. 90-95 g, 800 Ft
 
 
 
 
 
 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése