AZ AKTUÁLIS TERMÉKEINK MEGVÁSÁROLHATÓK A WEBÁRUHÁZUNKBAN: www.benkeerikaszappan.hu

2014. augusztus 12., kedd

Borotvaszappan - levendula-rozmaring



Az extra olajkeverék (olíva olaj, kókusz olaj, ricinus olaj, mogyoró olaj) vitaminokat (E-, A-, D- és K), ásványi anyagokat, antioxidánsokat tartalmaz, táplálja, nyugtatja a bőrt.

A fehér agyag sebgyógyító, kiegyensúlyozó, remineralizáló és stimuláló hatású.

A kecsketej Q10 koenzimet, több, mint 70 féle telítetlen zsírsavat tartalmaz. Alacsony olvadáspontja miatt már 37 C-on behatol a bőr mélyebb rétegeibe és könnyen felszívódik.
Természetes alfa-hydroxy (AHA) forrás, ami finoman hámlasztja a bőr fáradt felső rétegét és segíti a friss bőr képzését.
Magas az ásványi anyag és elektrolit tartalma, gyulladáscsökkentő hatású.


A kakaóvaj védelmet nyújt a környezeti ártalmakkal szemben, lassítja a bőr öregedését (antioxidánsok hatása), a sérült bőrt regenerálja, hidratálja, puhítja, más hatóanyagok mélyebbre szívódnak be a segítségével.


Az érvényben lévő VIII. Magyar Gyógyszerkönyvben hivatalos valódi levendula olaj nyugtató, ellazulást elősegítő, vérnyomáscsökkentő, fájdalomcsillapító és antimikrobiális főbb hatásokkal rendelkezik. Alkalmazásának egyik kiemelt fontosságú területe az alvászavarok, szorongás és az idegesség kezelése, melyeknél aromalámpából elpárologtatva, vagy alvópárnák, masszázs- és fürdőolajok, ill. fürdősók alkotórészeként kerülhet felhasználásra. Antimikrobiális tulajdonságának köszönhetően sebgyógyulások elősegítésére, fertőzéses bőrbántalmak és lábszárfekély, valamint rovarcsípések okozta viszketés kezelésére bőrápoló készítmények alkotórészeként alkalmazzák. A levendulaolajat tartalmazó bőrápoló készítmények kisbabáknál is biztonságosan használhatók. A levendulaolaj alkamazásának ugyancsak fontos területeként említhető meg a reumás, neuralgiás és egyéb krónikus fájdalmak kezelése, melyeknél elsősorban masszázs- és fürdőolajok, bedörzsölőszerek és kenőcsök alkotórészeként használatos. A fájdalom mérséklődését a fent említett készítményeknél az ellazulást elősegítő hatásnak tulajdonítják. A valódi levendula illóolajából különböző kozmetikai készítményeket (parfümök) és levegőillatosítókat is előállítanak.
 
A rozmaring olaj tisztítja a bőrt, élénkíti a vérkeringést, fertőtlenít.
 
Összetevők: elszappanosított olíva, kókusz, pálma, ricinus és földimogyoró olaj, kecsketej, kakaóvaj, levendula illóolaj, rozmaring illóolaj.
 
INCI:  Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Palmate, Sodium Castorate, Sodium Peanutate, Caprae Lac, Glycerin*, Sodium Cocoa Butterate, Lavendula Officinalis Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil.

Kb. 85 g, 750 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése