AZ AKTUÁLIS TERMÉKEINK MEGVÁSÁROLHATÓK A WEBÁRUHÁZUNKBAN: www.benkeerikaszappan.hu

2014. augusztus 12., kedd

Ribizlimagolajos szappan





Az extra olajkeverék (olíva olaj, kókusz olaj, pálma olaj) vitaminokat (E-, A-, D- és K), ásványi anyagokat, antioxidánsokat tartalmaz, táplálja, nyugtatja a bőrt.

A feketeribizlimag olaj nagy mennyiségben tartalmaz úgynevezett gamma-linolénsavat, amely a bőr szerkezeti felépítésében játszik fontos szerepet. Ideális bőrápolószer, könnyen és gyorsan felszívódik, így hatására a bőr szinte azonnal regenerálódik.
A ribizlimag olaja kiváló bőrnyugtató, megszünteti a bőrviszketegséget, akadályozza a különféle bőrallergiák kialakulását.
Növényi zsírjai a bőrben található zsírokhoz hasonlóak, a bőr által könnyen felvehetők és leadhatók. Feltehetőleg ezért ápolja és nyugtatja a ribizliolaj a száraz, érzékeny bőrt. Újabban a régi gyógyászati hagyományok ellenőrzése végzett kísérletek során a ribizli arról tett bizonyságot, hogy a bőr neurodermitisnél gyakori gamma-linosav-hiányát hatékonyan képes ellensúlyozni.
A sheavaj A-, E- és F-vitamint tartalmaz, gyulladásgátló hatású, nyugtatja, regenerálja, hidratálja a bőrt, gátolja a ráncok kialakulását, enyhíti a bőrbetegségek (ekcéma, pikkelysömör, bőrgyulladás, allergia) tüneteit.

A kecsketej Q10 koenzimet, több, mint 70 féle telítetlen zsírsavat tartalmaz. Alacsony olvadáspontja miatt már 37 C-on behatol a bőr mélyebb rétegeibe és könnyen felszívódik.
Természetes alfa-hydroxy (AHA) forrás, ami finoman hámlasztja a bőr fáradt felső rétegét és segíti a friss bőr képzését.
Magas az ásványi anyag és elektrolit tartalma, gyulladáscsökkentő hatású.

A feketeribizli esszenciális illóolaj keverék a bogyós gyümölcsök illatát idézi.


Összetevők: elszappanosított olívaolaj, kókuszolaj, pálma olaj és ribizlimag olaj, kecsketej, sheavaj, alkanna, kármin, feketeribizli esszenciális illóolaj keverék

INCI: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Caprae Lac, Sodium Sodium Palmate, Sodium Ribes Negrum Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Alcanna Tinctoria, CI75470, Black Currant Essential Oil


Kb. 80 g, 800 Ft


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése