AZ AKTUÁLIS TERMÉKEINK MEGVÁSÁROLHATÓK A WEBÁRUHÁZUNKBAN: www.benkeerikaszappan.hu

2014. október 28., kedd

Mézeskalács szappan



 
 
A jól ismert Mézes-propliszos szappan ünnepi kiadását készítettem el.
 
A kecsketej Q10 koenzimet, több, mint 70 féle telítetlen zsírsavat tartalmaz. Alacsony olvadáspontja miatt már 37 C-on behatol a bőr mélyebb rétegeibe és könnyen felszívódik.
Természetes alfa-hydroxy (AHA) forrás, ami finoman hámlasztja a bőr fáradt felső rétegét és segíti a friss bőr képzését.
Magas az ásványi anyag és elektrolit tartalma, gyulladáscsökkentő hatású.

A méz és a méhviasz igen sokféle kozmetikum értékes alapanyaga. Hidratáló hatása révén mélyen ápolja a száraz, repedezett bőrt, elősegíti a bőr természetes regenerálódását. Használatával a bőr egészségesebb, fiatalabb és puhább lesz. Antibakteriális és antiszeptikus hatású.

A méhviasz hatására bőrünk megpuhul és feszessé válik, javul a bőr sejtjeinek regeneráló képessége, baktériumölő hatása van, nyugtató hatású és megakadályozza a gyulladások kialakulását.

A propolisz illatos, balzsamszerű anyag, melyet a fák rügyeiről gyűjtenek a méhek. Maguk a méhek a kaptár belső részein használják fertőtlenítésre, ragasztásra, rések eltömítésére. Gyulladáscsökkentő, sebgyógyító, vírus, baktérium és gombaölő hatású.
 
A sheavaj A-, E- és F-vitamint tartalmaz, gyulladásgátló hatású, nyugtatja, regenerálja, hidratálja a bőrt, gátolja a ráncok kialakulását, enyhíti a bőrbetegségek (ekcéma, pikkelysömör, bőrgyulladás, allergia) tüneteit.

 
 
Összetevők: víz, elszappanosított olívaolaj, kókuszolaj, napraforgóolaj, pálmaolaj, sheavaj és méhviasz, fahéj-, narancs- é szegfűszeg illóolajok
 
INCI: Aqua, Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Sunflowerate, Sodium Palmate, Sodium Shea Butterate, Beeswax, Cinnamonum Zeylanicum (Cinnamon) Leaf Oil, Citrus Aurantium (Orange) Peel Oil, Syzigium Aromaticum Oil
 
Kb. 100 g, 1000 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése