AZ AKTUÁLIS TERMÉKEINK MEGVÁSÁROLHATÓK A WEBÁRUHÁZUNKBAN: www.benkeerikaszappan.hu

2014. október 2., csütörtök

Sütőtökös szappan



Újragondoltam a korábbi sütőtökös szappant, ez lett az eredménye.
Finom narancsos-fahéjas-szegfűszeges illata már a nagyon is közelgő ünnepet idézi.

Az ápoló hatású olajkeverék (olíva olaj, kókusz olaj, napraforgó olaj, pálma olaj) vitaminokat (E-, A-, D- és K), ásványi anyagokat, antioxidánsokat tartalmaz, táplálja, nyugtatja a bőrt.

A kecsketej Q10 koenzimet, több, mint 70 féle telítetlen zsírsavat tartalmaz. Alacsony olvadáspontja miatt már 37 C-on behatol a bőr mélyebb rétegeibe és könnyen felszívódik.
Természetes alfa-hydroxy (AHA) forrás, ami finoman hámlasztja a bőr fáradt felső rétegét és segíti a friss bőr képzését.
Magas az ásványi anyag és elektrolit tartalma, gyulladáscsökkentő hatású.


A sheavaj A-, E- és F-vitamint tartalmaz, gyulladásgátló hatású, nyugtatja, regenerálja, hidratálja a bőrt, gátolja a ráncok kialakulását, enyhíti a bőrbetegségek (ekcéma, pikkelysömör, bőrgyulladás, allergia) tüneteit.


A sütőtök nagy mennyiségben tartalmaz regeneráló A- vitamint, antioxidáns C-vitamint, cinket; nyugtatja és hidratálja a bőrt, valamint elősegíti a pakolás egyéb hatóanyagainak felszívódását a bőr mélyebb rétegeibe. Minden bőrtípusra alkalmas, érzékeny, gyulladásra hajlamos bőrtípusok esetében is jótékony hatású.

A szegfűszegolaj antibakteriális, antivirális, gyulladáscsökkentő. Belsőleg aromaticum, étvágyjavító szer, gyomorerősítő és puffadáscsökkentő szer, növeli az emésztőnedvek elválasztását, a gyomor tónusát. A szegfűszegolaj az emésztést javító tinctura aromatica egyik alapanyaga, antibakteriális hatása miatt a fogászatban és a szájsebészetben használják, mint dezinficienst. Az aromaterápiában frissítő, közérzetjavító, gondűző hatása miatt alkalmazzák.
A szegfűszeg nyugtató, fertőtlenítő, összehúzó hatású a gyulladt, aknés bőrön alkalmazva. Herpesz, szőrtüszőgyulladás esetén is kedvező hatásúak a szegfűszeg olaját tartalmazó kozmetikai készítmények.

narancsolaj bőrtisztító hatással és enyhe antiszeptikus (fertőzésellenes) és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Masszázsolajként ellazítja és energetizálja a testet. Haj-és bőrápolási termékek alapanyagaként ragyogó, fiatalos kinézetet ad a bőrnek és a hajnak. A narancsolaj gátolja a fejbőr zsírosodását, és különösen jól tisztítja a hajat.

A fahéj olaj antimikrobiális, fertőtlenítő, parazita- és vírusellenes, bőrvörösítő, gyulladásgátló, általános tonizáló.

Összetétel: víz, elszappanosított olíva-, napraforgó-, és pálmaolaj, elszappanosított kókuszzsír, sütőtök püré, sheavaj, fahéj illóolaj, szegfűszeg illóolaj, narancs illóolaj, kakaópor, mica


INCI: Sodium Olivate, Sodium Sunflowerate, Sodium Palmate, Sodium Cocoate, Cucurbita Maxima, Butyrospermum Parkii Butter, Pogostemon Cablin Oil, Citrus Aurantium (Orange) Peel Oil, Syzyginum Aromaticum Oil, Cocoa Powder, Mica 77019

Kb. 100 g, 900 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése