AZ AKTUÁLIS TERMÉKEINK MEGVÁSÁROLHATÓK A WEBÁRUHÁZUNKBAN: www.benkeerikaszappan.hu

2012. július 30., hétfő

Zöldtea szappan


A zöld tea összehúzza a pórusokat, csökkenti a bőr zsírosságát. Hatóanyaga felveszi a versenyt egy másik, a a pattanások ellen gyakorta használt szerrel, ami a benzoyl-peroxid, de annál kevésbé szárítja a bőrt, és nem okoz viszkető tüneteket sem. Csökkenti a hormonok aktivitását a bőrben, a gyulladást gyakorlatilag megszünteti, méregtelenít. Eloszlatja a bőr egyenetlenségeit. 

Összetevői révén javítja a bőr hidratáltságát és rugalmasságát. Magas antioxidáns tartalmú, ezért hatékony az érzékeny, gyulladt, pattanásos bőr kezelésében. Nem csak tünetileg kezel, hanem hatóanyagai révén segíti is a bőrt a méregtelenítésben, ami a megelőzés legfontosabb lépése. 
Megoldást nyújthat a pikkelysömörre és a korpásodásra is.
Főzetként és őrleményként kevertem a szappanba.


Az extra olajkeverék (olíva olaj, kókusz olaj, napraforgó olaj, pálma olaj) vitaminokat (E-, A-, D- és K), ásványi anyagokat, antioxidánsokat tartalmaz, táplálja, nyugtatja a bőrt.

sheavaj A-, E- és F-vitamint tartalmaz, gyulladásgátló hatású, nyugtatja, regenerálja, hidratálja a bőrt, gátolja a ráncok kialakulását, enyhíti a bőrbetegségek (ekcéma, pikkelysömör, bőrgyulladás, allergia) tüneteit.

A zöld tea őrlemény a főzettel azonos hatású.

A citrom olaj pezsdítő, feszesítő, erősítő és bőrtisztító hatású. A kozmetikában elsősorban zsíros, szennyezett bőrre, pattanások kezelésére használják. A bőr öregedését is lassítja. Szabályozza a bőr faggyú működését. Eltávolítja az elhalt hámsejteket. Fehérítő hatása miatt a fénytelen, foltos bőrt felüdíti. Kúraszerűen, hosszabb ideig alkalmazva a szeplőket is eltünteti. Ellenszere még a zsíros hajnak, sőt még a töredező körömnek is. samponba keverve csillogóvá, illatossá teszi a hajat, használata a lelapult hajat megemeli. Hajöblítésre kiváló. Fürdővízhez adva puhává varázsolja a bőrt, felpuhítja a bőrkeményedéseket. 

A spirulina gazdag olyan vitaminokban melyek fontosak egészségünk számára, mint például a béta-karotin, a folsav, ezenkívül olyan aminosavakat is tartalmaz, melyek létfontosságúak, ilyen például a kalcium, magnézium, cink, vas, B12 vitamin. Megtalálható benne az összes esszenciális zsírsav is. Immunerősítő hatással rendelkezik, a sejtek oxigén ellátását javítja, ezzel segítve az agy működésének serkentését.  Mivel antioxidáns, ezért a bőr fiatalságának megőrzéséhez is hozzájárul, a benne lévő vitaminok segíthetnek a hajhullási folyamatok lassításában, a haj szerkezetét javíthatja, illetve serkentheti a haj újranövekedést. Erősíti a körmöket, és megszüntetheti a körömrepedezéseket.

4 megjegyzés:

  1. Everyone loves what you guys are usually up too.
    Such clever work and reporting! Keep up the amazing works guys I've added you guys to my personal blogroll.

    My weblog; exercises for abs

    VálaszTörlés
  2. Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It really useful
    & it helped me out much. I hope to give something back and aid others like you
    aided me.

    My web-site; pole pruner saw

    VálaszTörlés
  3. Hey very interesting blog!

    Here is my blog timex marathon gps

    VálaszTörlés
  4. Wonderful, what a website it is! This website presents valuable facts to us, keep it up.


    Here is my site :: 1987 mazda rx7 for sale

    VálaszTörlés