Az oldalon szereplő termékek megvásárolhatók webáruházunkban:

www.benkeerikaszappan.hu

2012. május 17., csütörtök

Alapanyagok - Mákolaj

Forrás: http://szaknaturolaj.hu


A mákolaj a csontritkulás természetes csodaszere.
A mákolaj aminosavakban,  többszörösen telítetlen omega 3 zsírsavakban, foszforban, kalciumban, káliumban, magnéziumban és vasban gazdag.
•elősegíti a magas vérnyomás csökkentését
•kedvező zsírsavösszetételének köszönhetően megelőzhető a trombózis és embólia kialakulása
•normalizálja a vér koleszterinszintjét
•jótékony hatása kimutatott a sebek gyógyulásában
•növeli a szellemi teljesítőképességet
•idegerősítő, idegfájdalom csökkentő, nyugtató, altató hatású
•A csontozat elsőszámú természetes segítője. Megállítja a csontszövetek leépülési folyamatát, majd elkezdi építeni azt.  A mákolaj igen magas foszfortartalma biztosítja a kalcium hatékony beépülését a csontokba.

Klinikai tesztek igazolták, hogy a mákolajat fogyasztók csontozata normális értéket mutatott már 12-16 hónapos kezelést követően.

A mákolaj felhasználási területei
A mákolaj klasszikus alapanyaga a keleti konyhának.  Különleges aromája péksüteményekben érvényesül leginkább, de salátákhoz és gyümölcslevesekhez is kiválóan társítható.
Számos ünnepi étel készíthető vele, mint a magyar különlegesség a beigli vagy a mákos guba.
Ezen kívül desszertek, rétes, fagylalt, palacsinta töltelék, sütemény és számos más étel alkotóeleme.
Egyszerűen fogyasztható natúron naponta 1-2 kiskanállal reggel étkezés előtt vagy reggelire pirított kenyérre csepegtetve.

1 megjegyzés:

  1. Nálunk megtalálja az igazi hamisítatlan mákolajat országosan a legolcsóbban, és egyéb egészségmegőrző olajat!: http://balogholaj.ewk.hu/

    VálaszTörlés