AZ AKTUÁLIS TERMÉKEINK MEGVÁSÁROLHATÓK A WEBÁRUHÁZUNKBAN: www.benkeerikaszappan.hu

2012. június 7., csütörtök

Az élelmiszeripar háborúja a sejtjeinkkel


A tartósítószerek és a szintetikus adalékanyagok az élelmiszerekben gátolják az oxigén metabolizmust és késleltethetik a penész és a gomba kialakulását, ami persze a termékek hosszabb eltarthatóságát eredményezi. Azonban miután elfogyasztja őket az ember, ezek a mérgek megfosztják a sejteket az oxigéntől és a tápanyagoktól. Ez a sejtek mutációjához vezet, tökéletes táptalajt nyúltva a rák kifejlődésének.
A sejteknek oxigén kell a túléléshez és gyarapodáshoz. A tartósítószerek és mesterséges anyagok szinte megfojtják a szervezetet a DNS szintjén, megfosztva a mitokondriumokat az oxigéntől, néha teljesen leállitva őket. És ha a szervezetnek nincs elég alapvető tápanyaga, úgy egyre fogékonyabbá válik a betegségekre.
Rövidebb emberi élet, hosszabb eltarthatóság
Ha nem gyakorlott címke-olvasó, jobb ha begyakorolja ezt a szokást. Nem kell vegyésznek vagy nyelvésznek sem lennie, csak tudni kell olvasni és kiszúrni a mérgeket a cimkén. A legtöbb élelmiszerben a toxinok felsorolásakor, gyakran zárójelben, de mindig található egy kis magyarázat. Vagy az, hogy “biztonságos” és az Ön érdekében tettük bele, vagy mint “a nagyobb frissesség” vagy “aroma megőrzése” esetében. Ezek a mondatok igazán fülbemászóak, de sajnos azt foglalják magukban, hogy a sejtjeinket mily módon fojtogatják az adalékanyagok amelyek előbb-utóbb hozzájárulnak a rák kialakulásához.
A fő 10 sejt fojtogató adalékanyag
Az Egyesült Államokban több fontos ügynökség és “rák megelőző” szervezet dolgozik, amelyekek már vagy 70 éve nemhogy elnyomják a rák természetes gyógymódjait, de jóváhagyják, támogatják és profitálnak is a rákot okozó anyagok élelmiszerbe, italba-és kozmetikumokba való adagolásából a második Világháború óta.
1. Nátrium-benzoát: ez az alattomos gyilkos a legtöbb ember radarja alatt repül, és megtalálható majdnem minden befőttes és savanyúságos üvegben, salátaöntetben, savanyúságokban, mártásokban, majonézben, szinte minden üdítőitalban és gyümölcslében. Még a “természetes ” élelmiszerek címkéjén is szerepel.
2. Repce Olaj: A mesterséges génmodifikált kanadai export olaj szuper népszerű. A mitokondriumokat szinte megfojtja. A repceolaj tüdőtágulást és légzési nehézségeket okozhat, ami végül is rákhoz vezet.
3. Nátrium-glutamát (MSG): Körülbelül 20 álnevet találtak ki neki, beleértve az autolizált élesztőkivonatot, a szabad glutamátot, a glutaminsavat, a szójalecitint, a kalcium kazeinátot, a hidrolizált kukoricát, hidrolizált szójafehérjét, maltodextrint, hogy csak néhányat említsünk. Csak azért, mert egy termékre az van ráirva, hogy “Nem tartalmaz MSG”-t, nem jelenti azt, hogy nincs benne!
4. Nátrium-nitrátok (nitrozaminok): műtrágyák és robbanóanyagok alkotórésze, valamint oldószer a vegyiparban. Ez az összetevő a hemoglobin molekulákat megakadályozza az oxigén szállitásban. “Szuper só”-nak tekintik (mint a nátrium-glutamátot), virsliben, felvágottakban, szalonnában található. Tőle a termék tovább eltartható, színben és ízben jobb lesz. A problémák mikrózással csak súlyosbodnak.
5. Margarin: A test nem tudja beépíteni a transz-zsírsavakat a membránokba, így az deformált celluláris struktúrákat okoz. A részlegesen hidrogénezett növényi olajok felgyorsitják az öregedés folyamatát és degeneratív elváltozások alakulnak ki a szövetekben.
6. Habzásgátlók: Tömítőanyagokban használt vegyi anyagok. Ez a komponens elsősorban a gyorséttermi csirke nuggetokban és tojásban van. Szintén figyelni kell a TBHQ adalékanyagra, amely egy petróleum származék, stabilizátorként használják parfümök, gyanták, lakkok és olajmezőről származó vegyi anyagok esetén. Gyomor daganatokat és DNS-károsodást okoz.
7. Csomósodásgátlók: Olyan vegyszerek, amelyek felszívják a nedvességet és megakadályozzák más vegyületek összeragadását. Hozzáadják asztali sóhoz és porított élelmiszerekhez. Ezek gyakran állnak foszfátból, karbonátból, szilikátból és olyan összetevőkből, amelyek alumíniumot tartalmaznak. Vigyázzon a nátrium-alumínium-szilikát, alumínium-kalcium-szilikát és alumínium-szilikát összetevőkre. Az alumínium kapcsolódik az Alzheimer-kórhoz és sajnos adaléka az influenza elleni védőoltásnak és az oltóanyagoknak is.
8. Mesterséges színezékek: Szintetikus petrolkémiai vegyületek kőolajból, fagyállóból és ammóniából. Kék 1 egerekben vese daganatok kialakulását okozta. Vörös2 és Kék 2 az oka patkányok agy és húgyhólyag daganatainak. Piros 3 pajzsmirigyrákot okoz állatokban és használatát betiltották kozmetikumokban, de még engedélyezik élelmiszerben. Piros 40 gyengíti az immunrendszert. Zöld 3 húgyhólyag daganatokat és here rákot okoz. Sárga 5 és 6 mellékvese daganatokat okozhat állatoknál.
9. Emulgeálószerek: karragén, poliszorbát 80 és bróm tartalmú növényi olaj (BVO). Stabilizáló, kiegyenlítő és süritő ágensek. Ezek tipikusan a csokoládés tej, túró, fagylalt, tápszer és a kocsonya alkotórészei. BVO a testzsírben évekig kimutatható. A poliszorbát 80-at is megtaláljuk a legtöbb oltóanyagban.
10. Mesterséges édesítőszerek: aszpartám, aceszulfám-K, szukralóz, szorbit, Truvia, és persze a szacharin. Édes ízük a Trójai Faló amely becsapja a testet és függővé is teszi azt. Fő sejt fullasztó és mutációkat előidéző adalék. A szorbit is megtalálható sok oltóanyagban.
Ha szeretné megvédeni sejtjeit és oxigénnel ellátni azokat, valamint távol tartani a rákos betegségek kialakulását, figyeljen az élelmiszereken lévő összetevők listájára és saját kutatás elvégzése nélkül ne fogadjon el mindent, amit orvosa felir Önnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése