AZ AKTUÁLIS TERMÉKEINK MEGVÁSÁROLHATÓK A WEBÁRUHÁZUNKBAN: www.benkeerikaszappan.hu

2012. június 14., csütörtök

Sampon szappan




A gyógynövény főzet gátolja a hajhullást, a korpásodást és a zsírosodást. A bőr vérellátásának serkentésével erősíti a hajhagymákat, élénkíti a az anyagcseréjét, normalizálja a faggyúmirigyek működését. A teafa olaj baktériumölő, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő hatású.
(Hajmosás után ecetes öblítésre lehet szükség, használatát a víz keménysége befolyásolhatja.)
Összetétel:  olíva olaj, kókusz olaj, napraforgó olaj, pálma olaj, NaOH, gyógynövény főzet(apróbojtorján, diófalevél, csalánlevél), teafa illóolaj.

A csalán természetes hatóanyagai (enzimek, A- és C-vitamin, kovasav) csodát tesznek a hajjal - serkentik a fejbőr vérellátását, erősítik a hajhagymákat, egészséges, szép fényt adnak.

A diólevél hatásos bőrbetegségek, pattanások, ekcéma, bizonyos gyulladások és lábgombásodás ellen. 

Az apróbojtorján összehúzó és fertőtlenítő hatása van, ami elősegíti a sebek behegedését, kamaszoknál segíti az aknés kiütések gyógyulását. 

A csalán macerátum alapú olajkeverék (olíva olaj, kókusz olaj, napraforgó olaj, pálma olaj) vitaminokat (E-, A-, D- és K), ásványi anyagokat, antioxidánsokat tartalmaz, táplálja, nyugtatja a bőrt.
teafaolaj az egyik legcsodálatosabb természetes antibiotikum, több mint 80 szerves alkotóelemből álló, tudományosan bizonyított gyógyító hatású kivonat. A teafaolaj kitűnő antiszeptikum, használata bőrgyulladás, égés és szúrás okozta sérüléseknél nagyon elterjedt. Nélkülözhetetlen a vagina fertőzése, pikkelysömör, arthritis panaszok esetén. Kitűnően használható izom- és más fájdalom csökkentésére, az ínygyulladás és szájüreg daganatok, orrdugulás, bőrpír, torokgyulladás és számos gombás fertőzés kezelésére.

Kb. 95 g, 750 Ft

5 megjegyzés:

  1. Kedves Erika!
    Ha Fortuna rám mosolyog, lelkesen elfogadom! :)
    Bea

    VálaszTörlés
  2. Én is szívesen kipróbálnám!
    Megosztva.

    VálaszTörlés
  3. Megosztottam. :)
    Régen várok már egy samponszappanra :)

    Kissné Ildi

    VálaszTörlés
  4. Érdeklődnék, hogy a 95 g 750 Ft hány samponszappant jelent?Köszönöm

    VálaszTörlés