AZ AKTUÁLIS TERMÉKEINK MEGVÁSÁROLHATÓK A WEBÁRUHÁZUNKBAN: www.benkeerikaszappan.hu

2012. június 7., csütörtök

Gyógynövényes pezsgőfürdő



Heverészni a bőrápoló olajjal, dúsított, illatos fürdővízben? Ehhez készítettem egy egész sorozat gyógynövényes  fürdősót, ami nem csak aromaterápiás és illatos a valódi virágszirmoktól és illóolajoktól, nem csak bőrtápláló a zabliszttől és a mandula olajtól, hanem a vízbe szórva élénken pezseg. 
Levendula, kamilla, körömvirág, hársfavirág és rózsa szirmokkal készül, sokféle kiszerelésben, ajándékozásra elegáns üvegben is. A fa adagoló lapátka tartozék. 

A zabliszt nyugtató, lágyító hatású.

A mandula olaj gazdag ásványianyag és fehérjetartalma miatt különösen jó hatással van a száraz, érzékeny, irritált bőrre. A, B1, B2 és B6 vitaminban gazdag, de kis mennyiségben E vitamint is tartalmaz.
Puhítja, felfrissíti és táplálja a bőrt, és kitűnő kenőanyagként szolgál. Puhítja a sarok, talp vagy könyök felületén megkeményedett bőrt. Használatát minden bőrtípusra javasoljuk. Visszaadja a bőr rugalmasságát, táplálja felületét és lassítja öregedését. 

A szódabikarbóna lágyítja a vizet, az epsom-só (keserűsó) méregtelenít.

Összetétel: szódabikarbóna, citromsav, zabliszt, epsom-só, tengeri só, mandula olaj, valódi virágszirmok, valódi illóolajok

2 megjegyzés:

  1. Kedves Erika! Az életviteled példaértékű, a gyógyulásod története tiszteletet érdemlő, a kezed alól kikerülő holmik szemet gyönyörködtetőek és gyógyító hatásúak mind a testnek, mind a léleknek. Igazán jó utat találtál magadnak...
    Hiszem, hogy sok követőd lesz, akik nagyra értékelik az ötleteidet, munkáidat és azt kívánom, hogy az élet minden területén legyél sikeres, boldog és elégedett. Hegedüs Kata

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Kata!

      Nagyon szépen köszönöm! Bevallom, meghatódtam, nem kicsit. Tőled különösen sokat jelent. Minden jót kívánok neked én is!

      Törlés