AZ AKTUÁLIS TERMÉKEINK MEGVÁSÁROLHATÓK A WEBÁRUHÁZUNKBAN: www.benkeerikaszappan.hu

2012. június 15., péntek

Jázmin szappan


Egy újabb "szabálysértő" szappan, az enyhítő körülmények ugyanazok, mint a Geránium szappannál. 
Ápoló, bőrtápláló szappan érzékeny bőrre.

A jázmin Ázsiában és Európában a jázmin gyógynövényként is ismert. Kínában fertőző májgyulladás, májzsugor, vérhas, idegrendszeri zavarok, idegesség, depresszió, köhögés ellen használták. A japánok szaporítószervek gyengeségeire, nők urológiai problémáira alkalmazták. Európában fájdalomcsillapító, méhizom összehúzó hatása miatt használják, segíti a méhlepény kilökődését, serkenti a tejtermelést. Szülés utáni depresszió és a változó kor panaszai ellen is jó hatású. Férfiaknál enyhíti a dülmirigy-megnagyobbodás tüneteit, nemi vágyfokozó, impotencia elleni szer. Adható izomgörcs és rándulás esetén, bőrbetegségek, stressz okozta bőrgyulladás kezelésére. A fehér jázmin illóolaját előszeretettel használják az aromaterápiában feszültségoldó, nyugtató hatása miatt.

A jázmin macerátum alapú olajkeverék (olíva olaj, kókusz olaj, napraforgó olaj, pálma olaj) vitaminokat (E-, A-, D- és K), ásványi anyagokat, antioxidánsokat tartalmaz, táplálja, nyugtatja a bőrt.

kecsketej Q10 koenzimet, több, mint 70 féle telítetlen zsírsavat tartalmaz. Alacsony olvadáspontja miatt már 37 C-on behatol a bőr mélyebb rétegeibe és könnyen felszívódik.
Természetes alfa-hydroxy (AHA) forrás, ami finoman hámlasztja a bőr fáradt felső rétegét és segíti a friss bőr képzését. 
Magas az ásványi anyag és elektrolit tartalma, gyulladáscsökkentő hatású. 

sheavaj A-, E- és F-vitamint tartalmaz, gyulladásgátló hatású, nyugtatja, regenerálja, hidratálja a bőrt, gátolja a ráncok kialakulását, enyhíti a bőrbetegségek (ekcéma, pikkelysömör, bőrgyulladás, allergia) tüneteit.



A jázmin olaj a kozmetikai iparban bőrkondicionáló, hidratáló, elfedő anyag és csillapító szer. Kozmetikai készítményekben kiválóan alkalmazható száraz, hámló, érzékeny bőr ápolására. Kiegyensúlyozza a bőr zsíranyagcseréjét, bakteriosztatikus hatású.

A zabliszt nyugtató, bőrlágyító hatású.

Kb. 95-97 g, 750 Ft

2 megjegyzés:

  1. Szia Ercsu!
    Gratulálok, ez is csodás lett!
    meg is osztottam :)
    http://eletfantasy.blogspot.hu/2012/06/8-evvel-ezelott.html

    VálaszTörlés
  2. Én is játszom a szappanért!
    Megosztva

    VálaszTörlés