AZ AKTUÁLIS TERMÉKEINK MEGVÁSÁROLHATÓK A WEBÁRUHÁZUNKBAN: www.benkeerikaszappan.hu

2012. május 22., kedd

Zabtejes szappan



A bőr felszínének megújítását, a hatóanyagok könnyebb bejutását szolgálja, ha a bőr felszínéről nem csak a szennyeződéseket, felesleges zsiradékot távolítjuk el, hanem az elhalt hámsejteket is. Különösen fontos ez idősebb korban, amikor az elhalt hámsejtek száma több.
Időről időre érdemes ennek érdekében bőrradírozást, ún. peelinget végezni, akár az egész testfelszínen is.

  

Ezt a radírozást egy ápoló szappannal is elvégezhetjük, ha az tartalmaz erre alkalmas összetevőket is. Bőrtápláló, hidratáló szappant készítettem erre célra zabtejjel, ami gyulladáscsökkentő hatású, csökkenti az irritációt, rugalmasabbá teszi a bőrt. A zabliszt és a barnacukor bőrradírozó hatású, eltávolítja az elhalt hámréteget, puhává és feszessé téve a bőrt.
A szappanhoz extra kényeztető olajkeveréket állítottam össze a különleges ápoló hatás kedvéért. Illatanyagot nem tettem bele, a szappannak így is van egy finom, mézes-tejkaramellás illata.

Az olajkeverék (olíva olaj, kókusz olaj, napraforgó olaj, kakaóvaj) vitaminokat (E-, A-, D- és K), ásványi anyagokat, antioxidánsokat tartalmaz, táplálja, nyugtatja a bőrt.

A zabtej hidratáló, bőrtápláló, gyulladáscsökkentő hatású, csökkenti a bőr irritációját. Nyomelemei erősítik a kötőszövetet, növelik a bőr rugalmasságát; vitaminjai elősegítik a bőr regenerálódását. A zabtejet magam készítettem.

A kakaóvaj védelmet nyújt a környezeti ártalmakkal szemben, lassítja a bőr öregedését (antioxidánsok hatása), a sérült bőrt regenerálja, hidratálja, puhítja, más hatóanyagok mélyebbre szívódnak be a segítségével.

A zabliszt bőrnyugtató hatású természetes bőrradír.

A barna nádcukor  finoman távolítja el az elhalt hámsejteket, és AHA sav tartalmával ápolja a bőrt.

A méz hidratáló hatása révén mélyen ápolja a száraz, repedezett bőrt, elősegíti a bőr természetes regenerálódását. Használatával a bőr egészségesebb, fiatalabb és puhább lesz. Antibakteriális és antiszeptikus hatású.


Kb. 95 g 750 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése